Som gæst

Du kan som medlem af Sundet også sejle med i Balladgruppens sejladser som gæst.

Hverdagssejladser

Hvis du vil sejle med i nogle hverdagssejladser, kan du melde din deltagelse i en Doodle vi bruger hertil. Du kan få link til Doodlen ved at skrive til Balladgruppen (klik her).

Hverdagssejladser er sejladser på mandage, tirsdage, onsdag og torsdage. Det kan også være en fredag. Der sejles normalt fra kl 17 eller 17.30.

Der er sejlads når nok melder sig. Det er derfor ikke alle dage, hvor der er hverdagssejlads. Der skal være en skipper fra Balladgruppen.

Medlemmer af Balladgruppen har forret til deltagelse indtil 5 dage før sejladsen. Derefter er det først til mølle princippet. Der kan normalt være op til 5 i båden til en hverdagssejlads.

Hvis du vil sejle, skal du i Doodlen markere hvilke dage du vil sejle. Hvis der så melder sig nok til at sejle den dag, så sejles der.  De der sejler bestemmer, hvor der sejles hen. Du skal der skrive dit navn og telefonnummer i Doodlen.

Hvis du har tilmeldt dig på Doodlen og ikke kan deltage, skal du afkrydse i Doodlen. Hvis melder fra mindre ende 24 timer før, der skal sejles, skal du sende en SMS med besked om afbud til dem, der er tilmeldt sejladsen. Telefonnumre står efter navnene i Doodlen.

Som medlem af Sundet koster det 50 kr. at deltage i en hverdagssejlads. Hvis du ikke er medlem af Sundet, skal det medlem af Balladgruppen, der inviterer dig, betale et tilsvarende beløb for at have dig med som gæst.

Weekend- og klubsejladser m.m.

Du kan se de planlagte weekend- og klubsejladser her på hjemmesiden (Klik).

Til weekend- opg klubsejladser står der altid et navn og et telefonnummer på den der er ansvarlig for turen. Hvis du vil deltage sender du vedkommende en sms.

Medlemmer af Balladgruppen har forret til deltagelse indtil  2 uger før sejladsen. Derefter er det først til mølle princippet. Der kan normalt være op til 5 i båden og med god vilje 6.

Som medlem af Sundet koster det 50 kr./pr dag at deltage i en allemandssejlads. Hvis du ikke er medlem af Sundet, skal det medlem af Balladgruppen, der inviterer dig, betale et tilsvarende beløb for at have dig med som gæst.

Sommertur

Sommerturen annonceres her på (Klik). Her vil du også kunne finde information om, hvordan du melder dig til.

Det koster et mindre beløb at sejle med som gæst.