Sejladser

Balladgruppen organiserer en række sejladser, som Balladgruppens medlemmer og gæster kan deltage i. Du kan deltage som gæst, når du er medlem af Sundet eller som en af Balladgruppens gæster.

Hverdagssejladser

På mandage, tirsdage, onsdage og torsdage sejles der fra kl 17.30 (før sommerferien) eller 17.00 (efter sommerferien). Du kan her se hvordan du kan deltage i disse sejladser som henholdsvis medlem af Balladgruppen og som gæst.

Weekendture

Ved sæsonens start planlægges nogle weekendture. En weekendtur kan være en dagstur. Det kan også være en lørdag-søndag eventuelt med start fredag sidst på dagen. Disse ture annonceres som undermenu til menuen “Sejladser”

Klubture, Svanemøllesejladser m.m.

Vesla reserveres til at sejle med klubbens traditionelle sejladser. Det er bl.a. Pinseturen og Bäckviken Handicap. Hvis der er interesse for det, kan den også reserveres til sejle med i diverse sejladser som 24-timerssejladserne og Sjælland Rundt. Disse ture annonceres som undermenu til menuen “Sejladser”

Sommertur

Balladgruppen arrangerer hver sommer en sommertur i juli på 2 uger og 3 hvis der er interesse for det. Private både inviteres til at deltage i sommerturen. Sommerture annonceres som undermenu til menuen “Sejladser”
Læs om aktuel sommertur her

Ad hoc sejladser

Alle Balladgruppens medlemmer kan tage initiativ til en sejlads og indbyde de andre til at tage med. Vi har endnu ikke en måde at gøre dem tilgængelige for gæster.